NSM Executive Development Forum

Västkusten 2024 & 2025

Detta fjärde tillfälle av Executive Development Forum ”EDF” kommer att hållas på västkusten med start i september 2024 för ett maxantal av 12 chefer. I år under ledning och moderering av fantastiska
 Magnus MackAldener, detta vill ni inte missa!

Programansvarig – Magnus MackAldener, Ph.D.
Head of Electrification Development på Scania R&D och har doktorerat vid KTH. Magnus har många års erfarenhet av ledarskap och utveckling i stora organisationer. Han delar frikostigt med sig av sina kunskaper och modeller kring ledarskap och självledarskap, både som välanlitad föreläsare och som författare, bland annat till boken ”Kreativ när piskan viner”.
De modeller och det arbetssätt som används under EDF är framtagna av Magnus och ger garanterat en utvecklingsboost för dig som ledare.

Profilfotografi på Magnus MackAldener

Anmäl dig senast: 1/7 2024

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

ATT VARA HÖGRE CHEF

Rollen som högre chef innebär ofta begränsade möjligheter att diskutera sitt ledarskap och sina utmaningar. Då behöver man en nyfiken, ansvarsfull och generös gemenskap där man kan utvecklas – både som ledare och individ. 

NSM Executive Development Forum erbjuder dig en trygg, kompetent och varaktig grupp där du kan få inspiration och bearbeta komplexa utmaningar i ditt ledarskap med likasinnade.

Tidigare deltagare berättar

Daniel
Edenholm

är grundare till Sysarb, som är ett av Sveriges största och mest snabbväxande SaaS-bolag inom HR med fokus på lön.

Gunilla
Malmsten

är sedan flera år tillbaka vd på det stabilt växande assistansbolaget Furuboda Assistans. 

Magnus
Almfors

har lång erfarenhet som ledare och är idag affärsenhetschef för Vatten & VA, på Sweco.

EDF-metoden

Under fem mötestillfällen blir du del av en grupp chefer som generöst delar sina erfarenheter och utmaningar under ledning av NSMs erfarna moderatorer.

Du och övriga deltagare får en unik möjlighet att lyfta egna utmaningar och ta hjälp av gruppens kompetens och erfarenheter.

EDF - Vår metod visualiseras genom text och ikoner

UPPLägg

NSM Executive Development Forum omfattar fem gruppmöten fördelat över ett helt år. Gruppen består av 8-12 högre chefer från olika företag och branscher. 

Möten genomförs enligt nedan:

Vi träffas mellan kl 16 på första dagen för föreläsning, middag och samtal och avslutar kl 12 dagen efter. 

Första tillfället planerar att hållas på fantastiska Hjortseryds konferensgård.

Kontaktperson - EDF Västkusten

Christian Hertz, Senior consultant NSM
Christian är specialist inom marknadsföring och varumärkesstrategier och jobbar ofta nära företagsledningar och styrelser med rådgivning och praktisk handledning. Christian är också en av grundarna bakom Sveriges största gåvoförmedlare Pennybridge. 
Christian är bosatt i Halmstad och kommer att vara delaktig i årets EDF tillsammans med Magnus. Christian är även er kontakt vid frågor och funderingar. 

Intresserad?

Kostnad:
Att delta i EDF under ett år kostar 39.000kr.
Boendekostnad tillkommer. 

 Välkommen att anmäla ditt intresse eller ställa frågor till Magnus och Christian via formuläret. 

Rulla till toppen